Alexander Ryle

Medlem af Folketinget

Medlem af Amager-Vest Lokaludvalg

Om Alexander Ryle

Alexander Ryle har været medlem af Liberal Alliance siden 2010, og har været en del af Liberal Alliance Københavns bestyrelse ad flere omgange siden 2013. Alexanders fokus er primært rettet mod den mere politiske del af bestyrelsesarbejde, f.eks. at koordinere arbejdet i lokaludvalget, samt at videreudvikle det kommunalpolitiske program frem mod det kommende kommunalvalg i 2025.

Ved kommunalvalget i 2021 blev Alexander valgt som 1. suppleant for Liberal Alliance i Borgerrepræsentationen, og han arbejder derfor tæt sammen med Ole Birk Olesen om at repræsentere de liberale synspunkter inde på rådhuset. Alexander er også medlem af Amager Øst Lokaludvalget, hvor han sidder med i arbejdsgruppen “PET – Plan, Erhverv og Teknik” og samtidig repræsenterer lokaludvalget i følgegruppen for Lynetteholm, Østlig Ringvej og Metro, som jævnligt holder møder med By & Havn. Sidst men ikke mindst sidder han også med i bestyrelsen for Liberal Alliance Københavns Storkreds, som tager sig af planlægning af folketingsvalg mv.

Alexander har boet forskellige steder i København i mere end 20 år, og i dag bor han på Amager sammen med sin kæreste. Når han ikke arbejder eller laver politik, bruges fritiden typisk på windsurfing, crossfit, yoga eller brætspil sammen med vennerne.

Alexander har en kandidat i erhvervsøkonomi og informationssystemer fra Handelshøjskolen i København og til dagligt arbejder han som Human Capital Management konsulent.

Vil du støtte Alexander Ryle under folketingskampagnen?

Der er flere måder hvorpå du kan støtte under folketingsvalget. Du kan give et økonomisk bidrag med MobilePay, eller med en bankoverførsel:

Marker din betaling med “Alexander Ryle” + dit navn / selskab

299665

Skriv "Alexander Ryle" + [navn/selskab] i besked

Alexander Ryle i pressen