København

Alexander Ryle

Medlem af Folketinget
Medlem af Amager-Vest Lokaludvalg

Om Alexander Ryle

Alexander Ryle har været medlem af Liberal Alliance siden 2010, og har været en del af Liberal Alliance Københavns bestyrelse ad flere omgange siden 2013. Alexanders fokus er primært rettet mod den mere politiske del af bestyrelsesarbejde, f.eks. at koordinere arbejdet i lokaludvalget, samt at videreudvikle det kommunalpolitiske program frem mod det kommende kommunalvalg i 2025.

Ved kommunalvalget i 2021 blev Alexander valgt som 1. suppleant for Liberal Alliance i Borgerrepræsentationen, og han arbejder derfor tæt sammen med Ole Birk Olesen om at repræsentere de liberale synspunkter inde på rådhuset. Alexander er også medlem af Amager Øst Lokaludvalget, hvor han sidder med i arbejdsgruppen “PET – Plan, Erhverv og Teknik” og samtidig repræsenterer lokaludvalget i følgegruppen for Lynetteholm, Østlig Ringvej og Metro, som jævnligt holder møder med By & Havn. Sidst men ikke mindst sidder han også med i bestyrelsen for Liberal Alliance Københavns Storkreds, som tager sig af planlægning af folketingsvalg mv.

Alexander har boet forskellige steder i København i mere end 20 år, og i dag bor han på Amager sammen med sin kæreste. Når han ikke arbejder eller laver politik, bruges fritiden typisk på windsurfing, crossfit, yoga eller brætspil sammen med vennerne.

Alexander har en kandidat i erhvervsøkonomi og informationssystemer fra Handelshøjskolen i København og til dagligt arbejder han som Human Capital Management konsulent.

299665

Skriv “Alexander Ryle” + [navn/selskab] i besked

Vil du støtte Alexander Ryle under folketingskampagnen?

Der er flere måder hvorpå du kan støtte under folketingsvalget. Du kan give et økonomisk bidrag med MobilePay, eller med en bankoverførsel:

Marker din betaling med “Alexander Ryle” + dit navn / selskab

Alexander Ryle i pressen

Loading...
Dato: 10/10/2022
De er både forhadte og elskede. Nogle vil mene, at de er historiske og et symbol på demokratiet, mens andre vil påpege, at de hverken er pæne eller gode for miljøet. Men ikke desto mindre er valgkamp lig med valgplakater i både lygtepæle og træer. Og lørdag klokken 12.00 gik starten. TV 2 Lorry havde i den forbindelse inviteret digital chefrådgiver ved forandringsbureauet Operate, Jonas Ravn, ud på gaden for at bedømme valgplakater.
Dato: 11/04/2022
'- Vi synes, det så sjovt ud, og så er udsigten bedre heroppe. Indsigten ved jeg ikke helt med. Ordene tilhører en af de mange unge mænd, der i weekenden kravlede op på de ekstra høje bybænke, som i disse dage skal udvide horisonten blandt københavnerne. 'Fremtidens bybænke' kalder TV2 de mange installationer, der har vakt opmærksomhed i alle bydele.
Dato: 15/11/2021
For mit vedkommende startede kommunalvalgkampen ud med, at min valgplakat med teksten ”bedre hjælp til de mest udsatte” blev fremhævet som en af de mest opsigtsvækkende. Brandingeksperten Frederik Preisler udtalte nemlig til Berlingske, at han blev overrasket, fordi afsenderen var en kandidat fra Liberal Alliance, hvilket gjorde det svært for ham at afkode budskabet.
Dato: 04/11/2021
Der er for få unge, der stemmer til kommunalvalg. Det mener Studenterrådet ved Københavns Universitet, som mandag den 1. november har samlet ni unge kandidater fra højre og venstre i en »ungdomsalliance.« Alliancen skal øge valgdeltagelsen blandt deres jævnaldrende – allerhelst ved at få dem til at stemme på én af dem. Mandag gæstede de Frederiksberg Campus til en paneldebat.